Growfunding

 

 

Dankzij onder meer jouw bijdrage is KOOKMET een overweldigend succes. Bij deze willen je nogmaals bedanken, want elke dankjewel is er eigenlijk één te weinig.

 

 

 

Indien je een KOOKMET bestelde, vergeet die dan vooral niet te reserveren voor de komende weken of maanden. Dat kan heel eenvoudig door op deze link te klikken http://doodle.com/8w52nc9kwen6eike en de doodle in te vullen. Jouw voornaam, naam en mailadres invullen, zo simpel is het. Per datum zijn drie verschillende groepen welkom!

 

Intussen is Yannick volop in de weer met het maken van lepels en planken. Die komen eraan, beloofd. Maar de bouw van onze nieuwe mobiele keukens, jullie mobiele keukens eigenlijk, hebben even absolute voorrang. Want hoe sneller de keukens klaar zijn, hoe sneller meer kinderen samen koken, hoe sneller ze hun maagjes vullen met gezond eten.

 

Trouwens, als je nog ongebruikte borden en bestek in de kelder of op zolder hebt liggen – en ze liggen in de weg - zijn ze hier bij ons altijd welkom. Onze kinderen kunnen ze zeker gebruiken.

 

Tot slot nog dit. Jules heeft de leukste beelden van ons KOOKMETgrowfundavontuur in een filmpje gegoten. De filmpjes vind je hier:
- Cultureghem by day
- Cultureghem by night -met jullie interviews-

 

Binnenkort pakken we uit met een vernieuwde website met de enige, echte Cultureghem-agenda. Zo hoeft je niets meer te missen.

 

Na een intensieve onderzoeks- en ontwikkelingsfase ging growfunding/BXL online voor een proefperiode van drie maanden. Zoals voorzien liep de pilootfase af op 28 februari 2014. En jawel, Brussel kijkt uit naar civic crowdfunding met een sympathieke, stedelijke smoel. Als alles goed gaat, lanceert growfunding/bxl in het vroege najaar van 2014 dan ook opnieuw een resem inspirerende stadspraktijken. Schrijf je in op de Nieuwsbrief om als allereerste op de hoogte te zijn.

 

(26/8/2014)