K.A.K. met vakantie

K.A.K. MET VAKANTIE

 

K.A.K. sluit de zomervakantie af met sessies in de grootste markthal van Brussel. Op zoek naar ontmoetingen en inspiratie trekken ze de twee laatste weken van augustus naar de slachthuizen van Anderlecht, en zijn ze bij ons te gast.

 

 

 

K.A.K. MET VAKANTIE is een soort K.A.K.-SESSIES, maar dan met een korte werkperiode en met gasten! Want het is niet alleen vakantie voor K.A.K., maar ook voor 11 vakantiegangers die zich deze keer bij K.A.K. vervoegen. KAK - Koekelbergse Alliantie van Knutselaars presenteert opnieuw haar ruw en ongepolijst werk aan een breed publiek.

 

SESSIES

16:00 - 22:00 u (later aansluiten mogelijk)

Doorlopend: K.A.K.-BAR 'Chez Nathalie'

@ Abattoir Anderlecht

 

RESERVEREN

Reserveren doe via reserveren@k-a-k.be, want de plaatsen zijn beperkt. Een bijdrage is vrij, voor wie reserveert is er KOOKMET-eten aan een democratische prijs.

 

__________________

 

K.A.K.-BAR

 

Op zaterdag 22 augustus trappen we K.A.K. MET VAKANTIE af. De nieuwe bar van Cultureghem, BARATTOIR, wordt die avond eenmalig onze eigen K.A.K.-BAR. Kom de locatie met ons inwijden en maak kennis met onze gasten bij een glas en een hap.

 

MET BRIGHT ENTITY (Pop music for Roland dummies / eighties synthpop but without the cheese / EP Flying While Standing © Holger Tracks 2014). Luister hier.

 

OPEN

16:00 - 22:00 u.: drinks, filling fingerfood, K.A.K.-tails

Concertuur volgt

Verder kan iedereen vanaf 24 augustus van maandag tot woensdag terecht bij BARATTOIR voor een gezonde en lekkere lunch!

 

__________________

 

Wat/wie is K.A.K.

K.A.K. (kort voor Koekelbergse Alliantie van Knutselaars) is een losvast verbond van theatermakers, spelers, kunstenaars, performers, vormgevers, muzikanten, schrijvers en professionele idioten op vakantie.

 

www.k-a-k.be

 

K.A.K. is Annelore Crollet, Aurelie Di Marino, Celine Callens, Dries Gijsels, Elke Shari Van den Broeck, Esther Gouarné, Femke Stallaert, Frederika Del Nero, Lotte Diependaele, Nathalie Goossens, Nicolas Delalieux, Nikolas Lestaeghe, Nona Buhrs, Pieterjan Volckaert, Renée Goethijn, Thomas Vermaercke, Yuni Mahieu.

 

K.A.K.-met-vakantiegangers zijn Benjamin Mouchette, Benjamin Opdebeeck, Boris Prager, Ciska Thomas, Karlien Torfs, Micha Goldberg, Tomas Pevenage

 

Historiek

K.A.K.-sessies ontstonden in 2013 en 2014 als een platform waar een groep spelers en makers uit Brussel hun ruw en ongepolijst werk aan elkaar en een publiek toonden. Ze waren op zoek naar een manier om zonder middelen of prestatiedruk maar uit goesting en noodzaak te vertellen hoe en waar ze stonden. De sessies waren een kruisbestuiving tussen de verschillende deelnemers, die op een middag en avond in wisselende combinaties en formaties een aantal toonmomenten na elkaar speelden. Spelers en makers verbleven vooraf een week samen in het gebouw van het K.A.K. (Koninklijk Atheneum Koekelberg). Van deze school leidden ze daarna hun naam af.

 

In het voorjaar van 2015 betrok K.A.K. de voormalige Dandoyfabriek in het centrum van Brussel. Vanaf dan staat de afkorting K.A.K. voor Koekelbergse Alliantie van Knutselaars. De werkperiode werd verlengd tot 6 weken, en de sessies vonden vier keer plaats, op 1, 2, 3 en 4 april. Er was ook een feest dat K.A.K. organiseerde met het Brusselse 54KOLAKTIV

 

Contact

Website: www.k-a-k.be

Facebook

Algemene info: Info@k-a-k.be

Persverantwoordelijke: Pieterjan Volckaert, pieterjan@k-a-k.be, +32 472 60 80 02