NEWSLETTER HERFST 2017

Wij, allemaal samen, zijn Cultureghem.
 
Dat hebben jullie nog maar eens getoond, toen we eind september 5 jaar Cultureghem vierden. Met mer dan 300 waren we die vrijdagavond, om samen te eten, te spelen, te feesten en te dansen tot in de vroege uurtjes. We maken van deze nieuwsbrief gebruik om jullie één voor één nog eens hartelijk te bedanken voor jullie steun, jullie glimlach en jullie inzet de voorbije jaren. Jullie zijn écht gewoon de max! De avond kort herbeleven kan je hier.
 
Het geeft ons alvast de energie om voluit door te gaan. De winter staat voor de deur en dus opent na de herfstvakantie FOODMET opnieuw haar deuren voor WINTERKOOKMET. Heb je zin om met je collega’s of je kinderen langs te komen? Een fijne teamdag met je bedrijf? Wij boksen dat in elkaar! Inschrijven kan hier.
 
Cultureghem goes ‘inclusive’, wisten jullie dat al? Onze fantastische Cem heeft een heel programma uitgerold om groot en klein - met én zonder een beperking - voluit deel te maken van Cultureghem. Geen drempels bij ons, alleen maar opstapjes. Je leest alles over zijn bruggenbouwerswerk op zijn nieuwe BLOG met de ronkende naam BRUGISTOIR hier.
 
Tot slot nog een kleine tip:) Net zoals de voorbije jaren doet Cultureghem mee aan de Warmste Week van Studio Brussel. Wil je graag met ons meebouwen aan de warmste plek van Brussel, ook tijdens de koude maanden, surf dan voor meer info naar hier.
 
Enkele data om aan te kruisen in je agenda:

 
De NB met alle linkjes en foto's vind je hier.