Ready to hit 2018

De grootste overdekte speelplaats van Brussel? Ze komt er opnieuw aan!
Noteer alvast woensdag 28 maart in je agenda. Dan openen we KETMET seizoen 2018.  
Samen vliegtuigen bouwen, boksen, knutselen, koken en nog veel meer? 
Genieten van een concert of streepje theater?
Dat kan vanaf 28 maart tot eind oktober opnieuw elke woensdagnamiddag!
Uiteraard staat er ook elke woensdagmiddag lekkere, gezonde en goedkope voeding op het menu. Klaargemaakt met veel liefde, maar ook met de overschotten van de markt.

Meer info volgt in de loop van januari op onze website en hier.
 
Cultureghem goes international. Inspireren en delen, Cultureghem doet niets liever. Zo lanceerden we vorig jaar mee Cocinar Madrid en trokken we in november de Atlantische Oceaan over richting Uruguay. Yannick ging een week naar Montevideo om er mobiele keukens te bouwen voor de wekelijkse markt. Samen gezond koken, samen lekker eten en samen ervaringen delen. Voortaan kun je dat ook in Uruguay, Cocinar para Compartir!
Yannicks verslag en zijn ervaringen lees je hier.
Beelden van de nieuwe mobiele keukens ontdek je hier.
 
RUIMTE DELEN
Wil je zelf aan de slag met publieke ruimte of heb je een goed idee om ruimte te delen met een privépartner? In dit onderzoeksrapport verzamelde De Ambrassade alle tips & tricks voor een geslaagde samenwerking. Je kan er ook onze ervaringen in terugvinden.
 
Maar het belangrijkste vinden wij: thank you all for supporting us! 
In 2017 vierden we onze vijfde verjaardag met de langste gastentafel van Brussel. Wij kijken niet zonder trots terug, maar willen vooral vooruit.
In 2018 maken wij samen met jullie stad: door soms te zoeken en te wroeten, maar even vaak door recht op ons doel af te gaan.

Team Cultureghem