Grootste overdekte speelplein van Brussel opent opnieuw de deuren!

Cultureghem rolt voor het derde jaar op rij haar arsenaal aan PLAYBOXEN naar buiten. De grote overdekte markt van Abattoir, wordt zo elke week opnieuw het grootste speelplein van de stad. We voegen er dit jaar maar liefst 4 gloednieuwe playboxen aan toe: PLAYPOD, PLEUTERBOX, CHILLBOX en CODERBOX.

Naast spelen kan je op KETMET ook heerlijk eten op BARATTOIR, onze pop-up zerowaste lunchplek. 
We voegen er dit jaar zelfs een podium vol Brussels artistiek talent aan toe. 
 
12u LUNCH au BARATTOIR
12.30 SHOW op REPERTOIR
13 SPELEN JOUER PLAY
16 CLOSING TIME
 
De nieuwe PLAYBOX:
PLAYPOD: spelen en speelgoed maken met kosteloos waardevol materiaal. 
PLEUTERBOX: een speelkoffer voor iedereen onder 95cm
CHILLBOX: snoezelen en tot rust komen. Even verdwijnen en ondergedompeld worden in een knuffelzachte plek. Je laten meedrijven op geluidsgolven naar plekken ver van het hier vandaan. Voor iedereen die er even nood aan heeft.
CODERBOX: een PLAYBOX ontwikkeld samen met CoderDojo om kinderen en volwassenen wegwijs te maken in een digitaal universum. 
 
 
Maar KETMET organiseren doen we niet alleen. We werken samen met heel wat Brusselse partners om er samen het grootste speelfeest ooit van te maken. 
Partners: CoderDojo Belgium vzwGlobe AromaJES stadslaboOumar Diallo, Gehandicapten en Solidariteit, Indivo - Vzw De Lork, Huis der Gezinnen, Zinneke Parade, jeunesse musicale, Boenk! in concert Brussels Young Philharmonic, 1070 AnderlechtDe RinckIBO KIKGroep INTRO vzwHandiKNAPVGC sportdienstBBA - Brussels Boxing Academy, CAW De Boei, Indivo - Vzw De Lork, @KidsGazette, Foyer vzwen Foyer des Jeunes de MolenbeekZinnema, Petit Espace, FNPH asbl en nog vele anderen...