Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /data/sites/web/cultureghembe/www/includes/menu.inc).

Contact

Heb je vragen of opmerkingen, of wil je je plannen met ons bespreken, neem contact op met ons.

Cultureghem vzw

Ropsy Chaudronstraat 24/48, 1070 Brussel

T.: (0)2 556 11 79 - F.: +32 (0)2 522 42 37
info@cultureghem.be

Hoe ons bereiken?

Ons bereiken is echt eenvoudig en er is ook voldoende bewegwijzering eenmaal u in de omgeving bent. Door de grote drukte op topdagen, raden wij u evenwel aan gebruik te maken van het openbaar vervoer. Als u toch de wagen verkiest vindt u hieronder wat extra toelichting.

Via Googlemaps wordt het natuurlijk allereenvoudigst.

 

FietsenstallingBlijf fit en kom met de fiets!

U kent ze vast, de opvallend gekleurde fietsen die bij tientallen her en der over de stad verspreid staan, de fietsen van Villo. Waarom niet gekozen voor deze manier van verplaatsing om onze markten een bezoek te brengen; het is eenvoudig, u vind de fietsenstallingen zowat overal in de hoofdstad, en er is er eentje recht tegenover de uitgang van het Clémenceau metrostation. Het is bovendien veilig en helemaal niet duur. Hoe het juist in zijn werk gaat verneem je in detail op de Website Villo.

 

metrostelHet openbaarvervoer: de beste manier

Het openbaar vervoer is en blijft het vlotst, zeker de metro, ook al is het op topdagen ook daar best druk. U kiest lijn 2 en stapt uit aan station Clemenceau of Delacroix. Bus lijn 46, stop Clemenceau. Wie echter graag een wandeling maakt, kan naar het Zuidstation sporen (trein, tram, of bus) en van daaruit te voet naar ons toekomen. Op tien minuutjes staat u bij ons op de markt.

 

inrit parkingU komt met de wagen: wij zetten u alvast op weg naar de parking

 

Via de grote ring

Neem uitrit 13, Dilbeek-Ninove-Molenbeek
Vanuit Gent-Antwerpen: links afslaan, Ninoofsesteenweg volgen tot bij de 9de stoplichten. Vanuit Bergen-Parijs: rechts afslaan, Ninoofsesteenweg volgen tot bij de 8ste stoplichten. Aan de stoplichten: rechts afslaan, de tramsporen volgen, het kanaal van Charleroi oversteken. De Jules Ruhlstraat ligt rechts, net voorbij het kanaal. De ingang van de parking Delacroix ligt halfweg deze straat.

Via de kleine ring

Bij het Zuidstation, richting Baraplein nemen en de Clémenceaulaan volgen. Aan het kruispunt met de Bergensesteenweg rechtdoor de Ropsy Chaudronstraat volgen. De twee stierenbeelden aan uw linkerzijde voorbijrijden en 50m verder links ligt de Jules Ruhlstraat, met halfweg deze straat de ingang van de parking Delacroix.