Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /data/sites/web/cultureghembe/www/includes/menu.inc).

DREAMKITCHEN

In onze DREAMKITCHEN willen we samen met de doelgroep van COLLECTMET de handen uit de mouwen steken. We nodigen iedereen die wil uit om elke maandag overschotten van de markt te verwerken tot gezonde en simpele producten zoals soep, sap, compote of huisgemaakte groentensausjes die we dan aan onze voedselpakketten kunnen toevoegen.

Met dit project willen we verder werken aan de strijd tegen voedselverspilling en zetten we in op gezonde voeding voor iedereen. Het is ook een manier om niet enkel het fruit en de groenten die we zondag recupereren te delen, maar ook om mensen met elkaar in contact te brengen door samen te koken en te eten onder de overdekte markt van Abattoir. We zijn ervan overtuigd dat onze beste ambassadeurs de vrijwilligers van onze doelgroep zijn. In onze keukens krijgen ze de plek die ze verdienen, waar vertrouwen en emancipatie een evidentie is.

Door de Covid19-pandemie is momenteel onze DREAMKITCHEN gestopt en gaan we enkel verder met het uitdelen van voedselpakketten aan mensen in nood. Van zodra het terug mag, lanceren we onze DREAMKITCHEN opnieuw met heel veel enthousiasme.